CE GASESTI IN CAMARA
Ulei de Masline Extravirgin BIO
produse

Ulei de Masline Extravirgin BIO

Vezi produse
Migdale, Fructe Uscate & Condimente
produse

Migdale, Fructe Uscate & Condimente

Vezi produse
CELE MAI CAUTATE PRODUSE
migdale

Migdale, 1 kg

Evaluat la 5.00 stele din 5
79.00 lei
% MDP_2149

Smochine

Evaluat la 5.00 stele din 5
50.00 lei225.00 lei
masline Kalamon Camara Greceasca

Masline KALAMON, 2 kg

Evaluat la 5.00 stele din 5
72.00 lei
% ulei Camara Greceasca

Ulei Masline Extravirgin, BIO 5 L

Evaluat la 5.00 stele din 5
295.00 lei 269.00 lei

Aboneaza-te la newsletter!

TESTIMONIALE
olivia-steer
La începuturile lui ’80, încă se mai găseau la Oradea cafea boabe și ness la discreție, la cafeneaua din colțul străzii, portocale și lămîi fără cozi infernale la Alimentara și, desigur, măsline din alea crețe și cărnoase, pe toate gardurile. Pe ultimele, le scufunda tata în ulei cu usturoi tocat, măghiran și cimbru uscat, cam vreo săptămînă – pînă se pătrundeau de toate aromele și le puteam mînca apoi ca pe bomboane – după o rețetă a lui Spiros Kuciamanis. Spiros era un instalator grec din vecini (cu al cărui puști mă mai jucam uneori, în curte), care fugise mîncînd pămîntul de capitalismul elen, cu gîndul să se refugieze în patria celui mai occidental lider comunist, din vremea aia (greșeală pe care a reparat-o repejor după ce a început criza la noi) >>>>>
OLIVIA STEER
olivia-steer
… Măsline ca măslinele fezandate după rețeta capitalistă a grecului socialist n-am mai mîncat de prin ’83, nu pentru că nu s-ar putea marina acum, ca atunci, ci pentru că nu se mai găsesc decît măsline înnegrite cu coloranți artificiali (Doamne păzește!), fierte/pasteurizate și umflate, ca bășicile de pește, c-un amestec oribil de sare și oțet sintetic, ce le strică gustul iremediabil.
Mă resemnasem… Pînă cînd, prin voință divină, am dat de Camara Greceasca , unde am regăsit măsline ortodoxe, pe care, după rețeta veche, le-am fezandat creștinește. Ca-n vremurile bune…

Later edit. Tocmai ce-m testat si pasta de măsline. Și nu-mi pare rău deloc!

OLIVIA STEER
Buna seara! De cand am primit comanda uleiul si migdalele tot imi spun ca trebuie sa va scriu… pur si simplu sunt extraordinare. Uleiul are o aroma deosebita nemaipomenita de noi pana acum si un gust fin delicat. Migdalele pur si simplu delicioase… si eu nu am mai mancat pana acum si nici nu am mai gasit in comert migdale atat de mari… ma uitam la ele si nu-mi venea sa cred ca exista niste migdale asa de mari si gustoase. Multumesc pentru tot!
ROXANA GRAIDEN
LOGO TOTU DESPRE RAW
E complicat sa gasesti un ulei de masline extravirgin BIO si proaspat si garantat autentic. Intr-o piata plina de optiuni indoite cu apa si alte substante dar etichetate frumos, e necesar sa-ti cunosti producatorul. E valabil atat pentru legume si fructe cat si pentru ulei, masline, migdale si condimente. Noi suntem fani Camara Greceasca. Pentru ca ii cunoastem pe Mihalis si Eleni si pentru ca am inteles de ce, cum si in ce fel produc si aduc in Romania produsele lor minunate.
Totul Despre Raw

Migdalele sunt genialeeee, divineee, minunate! Mulțumim pt ca existați!

Anca Barbuia
Atentie, creeaza dependenta! Delicioase!
Adela Muntenas
Este o adevarata bucurie sa putem mânca produsele dumneavoastră ! Va mulțumim mult pentru ajutor și va uram multă sănătate !
IOANA CRACIUN
In ce priveste migdalele ma asteptam sa fie bune, dulci, frumoase, supriza au fost maslinele care sunt … bestiale, delicioase, wow … au intrecut orice asteptari!
Anonim
De mult doream sa scriu o recenzie favorabila. A trebuit sa ma motiveze o experienta neplacuta ca sa imi aduc aminte de experienta placuta avuta cu Camara Greceasca: sunteti extraordinari. Costumer orientated service si produse de calitate. Nimic de reprosat, recomand calduros.
ANNEMARIE GAESCU

 Recomand cu toooata increderea❤️

Cele mai bune produse, cu gust autentic!

Annemarie Radulescu