james-carol-lee-470559-unsplash
Mai mult
Diverse

De ce este uleiul extravirgin de masline cel mai bun ulei din lume (I)

Prezenta grasimilor in dieta este foarte controversata. Veti vedea si auzi multe comentarii in ceea ce le priveste, de la grasimea animala la uleiurile din seminte.

Insa una dintre putinele grasimi clasificata aproape unanim drept sanatoasa fara indoiala este uleiul de masline extra virgin.

Mai mult

produse muntele sfant
Mai mult
Din Camara Greceasca

Ulei din livada noastra, ceai din Gradina Maicii Domnului

Primim foarte des intrebarea „De ce nu aduceti mai multe produse?”

In afara de livada noastra, sursa uleiului BIO dulceag si solar, si cele din apropierea noastra, de unde iti aducem bunatati pe care le cunoastem si le folosim chiar noi, gasim cu greu ce e mai bun pentru voi. Cu promisiunea prospetimii si calitatii pe care o cunosti, cu livrare constanta, luna de luna si cu amprenta bucuriei grecesti.

Totusi, daca ar fi fost sa visam sa-ti aducem ceva special, acest ceva special ar fi de la Muntele Sfant, din Gradina Maicii Domnului. In curand, foarte curand, vei gasi pe camaragreceasca.ro din ce in ce mai multe produse, toate binecuvantate de munca parintilor de acolo.

Deocamdata, orice comanda de ulei de masline extravirgin bio vine la pachet cu ceai organic de la Muntele Sfant! Prinde oferta!

Ramai aproape! 🙂

ulei extravirgin masline bio grecia
Mai mult
Sanatate-n Bucate

Uleiuri, grăsimi și alte surse de … sănătate

Despre colesterol am tot auzit, în diverse formule, dar mai cu seamă în rezultatele analizelor de sânge. Și nu degeaba e el vedeta întrebărilor post-prelucrării analizelor. Lăsat să crească în liniște, se va simți singur și va aduce cu sine boli de inimă și accidente vasculare cerebrale. Pentru că e mai ușor să previi decât să tratezi, există câteva soluții de ținut sub control fără a fugi de toate sursele de grăsime.

Mai mult

12