camara greceasca-ulei de masline extravirgin BIO

CUM LIVRAM

Produsele Camarii Grecesti sunt cat se poate de proaspete, adica din anul agricol curent. Anul agricol al migdalelor a inceput in octombrie 2018 iar cel al maslinelor si uleiului incepe in noiembrie-decembrie 2018.*

*Datorita procesului necesar pentru pregatirea maslinelor Halkidikis si  Kalamon pentru consum (pastrarea lor in apa cu sare dupa metoda clasica greceasca) abia in din martie-aprilie 2019 vor fi disponibile maslinele din productia 2018.

Uleiul si maslinele se imbuteliaza chiar inainte sa plecam in Romania, iar migdalele stau in coaja lor tot pana apoape de plecare. Nu vrem sa le tinem in depozite intunecoase si sa le aditivam ca sa reziste pana ajung la tine. Citeste mai jos cum le livram.

LIVRARE

Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc.

De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc.

Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un email de confirmare in 24 de ore dupa plasarea comenzii.

OPTIUNI:

  1. Livrare prin curier cu plata ramburs
  2. Ridicare personala cu plata in avans, fie prin transfer bancar, fie online cu cardul (trebuie doar sa urmezi pasii din emailul de confirmare)

EXCEPTII DE LA REGULA:

  • In lunile august si ianuarie nu livram alte produse in afara de ulei.
  • Comenzile plasate dupa 20 iulie/17 decembrie si in lunile august/ianuarie vor putea fi livrate integral in septembrie, respectiv februarie.
  • ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND.