100 de Retete Delicioase Preparate fara Foc. Raw Vegan cu Thermomix

0 opinii / Scrie o opinie

  • 140,00 lei
Adauga in Wishlist
Descriere

Din cuprins:


1. Idei pentru un mic dejun usor si rapid dar consistent cat pentru o zi plina de intalniri, telefoane si sedinte, de obstacole si succese.

2. Retete delicioase pentru un pranz intotdeauna sanatos si plin de energie si gustari gata sa-i intremeze si pe cei mai obositi dintre noi.

3. Bauturi cu care sa-ti suprinzi invitatii la urmatoarea petrecere si deserturi pentru care te vor lauda la nesfarsit.

Adica 100 de retete delicioase care te  transforma in rawMaster Chef in 2 timpi si 3 miscari de cutit.

Daca nu ai înca un Thermomix acasa, nu-ti face griji! Rețetele pot fi facute în orice bucatarie unde exista un robot cu lama în S. Timpii de lucru vor fi mai mari iar consistenta nu va fi mereu aceeasi insa retetele sunt intuitive si usor de adaptat.

 

Vrei sa afli mai multe? Vizioneaza videoclipul de mai jos!

 

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.

 

Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei, spirulina si produsele de la Muntele Sfant se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj/email in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii sau ne poti suna la 0770732701 imediat dupa ce inregistrezi comanda.

Informații suplimentare
Greutate 1,00g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Related products