3 beneficii dovedite ale consumului de aloe vera (gel sau suc)
Meniu blog

3 beneficii dovedite ale consumului de aloe vera (gel sau suc)

 
 01-02-2022
 0 comentarii

Aloe vera este o planta suculenta din famlia Aloe. Crește din abundență în climatele tropicale și este folosită din antichitate ca plantă medicinală. Sucul de aloe vera este vâscos, gros, provenind din "carnea" frunzei. Se folosește atât pe piele (cu efecte anti-inflamatoare, asa cum arata acest studiu.) cât și intern (pentru proprietățile sale antiinflamatoare dar și de suport al metabolizării carbohidraților și grăsimilor - ajuntând la menținerea corpului la o greutate optimă, așa cum a concluzionat acest studiu) , iar în acest articol vom explora diversele beneficii demonstrate ale consumului de suc de aloe vera. 

1. Contine antioxidanti (cei care ne protejeaza organismul de rezultatele daunatoare ale radicalilor liberi / stresului oxidativ).

2. Stim ca totii ca e un remediu eficient aplicata pe arsuri si dermatita atopica (de asta avem mereu la indemana o planta din care “furam” la nevoie gel proaspat) DAR, s-a demonstrat ca si consumul de aloe (suplimente in cazul studiului citit de noi) e benefic pentru piele stimuland productia de colagen si a redus aparitia ridurilor la femeile peste 40 de ani.

3. Vine in ajutor in caz de constipatie si sindromul colonului iritabil

Personal ii cunostem beneficiile de mult si suntem mari consumatori. De aceea am tot cautat in Grecia un producator exceptional, care sa tina la calitate si prospetime mai mult decat la orice altceva. Asa a ajuns in Camara Greceasca sucul aloe vera Kaloe, certificat BIO, produs din plante crescute sub soarele cretan, nepasteurizat.

Doza recomandata pentru adulti este de max 60ml/zi iar gustul nu doar ca nu e rau, din contra, este neasteptat de bun! 

Disponibil in stoc pentru livrare rapida:

????Simplu

????Cu suc natural organic lamaie

????Cu suc natural organic afine

????Cu turmeric organic


Articole relevante