Bine ai venit in contul tau de afiliat!


In primul rand, iti uram bun venit in comunitatea noastra exclusiva de oameni super cool care inteleg si apreciaza sanatatea corpului ca pe un dar care trebuie ingrijit in fiecare zi. Stii despre noi ca iubim mancarea si tot ce este mediteranean, mai ales uleiul, de care suntem mandri ca de odraslele noastre nazdravane. Vei gasi in sectiunea “Despre Noi” cateva informatii despre inceputul proiectului nostru. Fiecare pagina de produs contine detalii despre povestea lui, cum se foloseste si de ce exista in Camara Greceasca. Bineinteles, experienta ta personala reda cel mai bine de ce ar trebui cineva sa ne treaca pragul. Din acest spatiu de afiliere iti vei procura linkurile personalizate de care ai nevoie pentru a include Camara Greceasca in planul de comunicare catre comunitatea ta!

Pentru a tine lucrurile simple, vei putea accesa acest spatiu doar urmand linkul “Afiliati” din josul oricarei pagini camaragreceasca.ro. Pentru a-ti accesa contul de client trebuie sa te deloghezi si sa te loghezi din nou, folosind linkul Inregistreaza-te din coltul dreapta sus al site-ului.

Oricand ai intrebari, ne poti scrie pe Facebook, pe email (la adresa comanda@camaragreceasca.ro) sau o poti suna pe (Andreea) Elena la numarul 0770 732 701.


Semnat,

avocatul, teologul si scriitorul