Ceai organic de menta Sfantul Munte Athos - Mentha Spicata

Ceai organic de menta Sfantul Munte Athos - Mentha Spicata

0 opinii | Adaugă un comentariu
22,00 lei

Cod produs: CSM007

Categorii: Ceaiuri organice Muntele Athos

Descriere

Ceaiul organic de menta (Mentha Spicata), EvDokimon, 30 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este  recunoscut pentru combaterea indigestiei si a problemelor stomacale. 

Ceaiul de menta provine din cultura organica a Sfintei Manastiri Vatopedi, din Sfantul Munte Athos sau din plantele salbatice crescute in padurile manastirii. Acestea sunt culese si puse la uscat cu deosebita grija de catre parinti, dupa traditia aghiorita, in mediul natural, neatins de poluarea industriala. 

Menta este bine cunoscuta pentru combaterea indigestiei si a problemelor stomacale. Ceaiul de menta este recomandat impotriva senzatiei de voma, actionand de asemenea ca diuretic. Menta ajuta la ameliorarea simptomelor asociate cu colica intestinala si spasmele nervoase. Gargara cu ceai de menta este recomandata impotriva inflamarii cavitatii bucale, a nasului, ori a gatului. 


Mod de preparare:

In 250 ml apa fiarta (80-90 grade Celsius) puneti o lingurita de ceai cu varf si lasati la infuzat pret de 3-5 min. A se strecura si servi fierbinte in cana. 

Produsul uscat poate fi folosit si ca condiment la diverse mancaruri. 

Pentru femeile gravide, care alapteaza, care iau medicamente sau se confrunta cu orice alta problema de sanatate, este recomandata consultarea medicului inainte de folosire. De asemenea, consumul excesiv al ceailului poate produce efecte nedorite pentru sanatate. 

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.


Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei, spirulina si produsele de la Muntele Sfant se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj/email in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii sau ne poti suna la 0770732701 imediat dupa ce inregistrezi comanda.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!