MOTTO-ul NOSTRU

Rezultatul muncii omului este pe potriva stării în care se află atunci când o face - Sfantul Cuvios Paisie Aghioritul.


De aceea ne bucuram noi sa culegem maslinele in fiecare an, sa postam informatii utile pe Facebook si sa va procesam comenzile :)

 

Stim ca oamenii cauta un ulei de masline autentic si pur. Problema e ca e greu de gasit dintr-o sursa sigura si demna de incredere. Credem cu tarie ca accesul la un aliment atat de important nu ar trebui sa fie atat de confuz.

Intelegem ce inseamna sa platesti un pret premium si totusi sa cumperi un produs de calitate nutritiva inferioara. Uleiul de masline este unul dintre cele mai contrafacute produse alimentare din lume. De aceea, dupa mai bine de zece ani de ingrijit si crescut propria livada de maslini, dupa sute de tone de ulei de masline certificat organic produs de mainile noastre de la cules la imbuteliere, am deschis un magazin online in Romania, pentru ca oamenii ca tine sa se bucure de TOATE beneficiile lui.

1. Plasezi o comanda
2. Primesti uleiul tau extravirgin BIO
3. Te bucuri de gustul lui unic si beneficiile aduse sanatatii tale. Inima, creierul si tot corpul tau iti multumesc.
Găsești AICI un mic video care explica procesul pas cu pas.

Cine suntem

Un avocat, un teolog si un scriitor intra intr-un bar. Ah. Nu e acea poveste :) Insa cu adevarat, un avocat, un teolog si un scriitor au pus bazele Camarii Grecesti si au grija de ea, asa cum o vezi tu astazi. Suntem greci (fie nascuti acolo, fie mutati din dragoste pentru o tara in care lumea e buna, luminoasa si inca neafectata de supra-tehnologie, superinformatie si distractie de la ce e important in viata), iubim mancarea si tot ce este mediteranean, echilibrul si mai presus de toate, oamenii. Ne doare calitatea slaba, originea incerta si marketingul agresiv al produselor disponibile in supermarketuri si tare ne-ar placea sa schimbam standardul.

Promisiunea noastra

Promisiunea noastra pentru toti clientii Camara Greceasca este prospetimea si calitatea superioara a produselor, data atat de proprietatile lor incredibile cat si de faptul ca aceastea sunt imbuteliate chiar inainte ca noi sa refacem stocul.

Oricand plasati o comanda, sa fiti siguri ca acesta e drumul cel mai scurt intre Grecia si camara dumneavoastra greceasca. Cateodata vom ajunge mai devreme decat am estimat, alteori mai tarziu. Speram sa nu va suparam. O facem doar impinsi de imprejurari si din aceeasi dorinta de a nu sacrifica prospetimea

descopera produsele din livada

Semnat,

teologul, avocatul si scriitorul :)