Masline verzi HALKIDIKIS umplute cu usturoi.  Sfantul Munte Athos - 350 gr

Masline verzi HALKIDIKIS umplute cu usturoi. Sfantul Munte Athos - 350 gr

0 opinii | Adaugă un comentariu
24,00 lei

Masline Halkidiki verzi umplute cu usturoi, rodul unui mediu si climat ideale, fiind cultivate cu deosebita grija de catre calugarii de la Sfantul Munte Athos, in spiritul respectului pentru natura.

Cod produs: CMS11

Categorii: Masline naturale

Dimensiuni:
(L x W x H)
10.00cm x 20.00cm x 20.00cm
Descriere

Maslinele Halkidiki verzi umplute cu usturoi, EvDokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, sunt un produs 100% natural, o adevarata binecuvantare a solului pentru om.

Maslinele sunt culese si selectate manual,  una cate una, apoi urmeaza o reteta de preparare proprie Sfantului Munte, dupa principii si traditii vechi, testate si folosite de sute de ani. În procesul de prelucrare al maslinelor se aplică metode exclusiv tradiționale, fără adaosul vreunui tip de conservanți sau a altor substante daunatoare. 

Sunt rodul unui mediu si climat ideale, fiind cultivate cu deosebita grija de catre calugarii de la Sfantul Munte Athos, in spiritul respectului pentru natura.

Calitatea excelentă și aroma delicioasă a măslinelor Halkidiki verzi EuDokimon este rezultatul unei combinații de plantații de măsline strict selectate, in microclimatul ideal, recoltă atent selecționată și metode de producție care sunt în armonie cu natura.

Conditiile de clima si sol de la Sfantul Munte Athos, denumit si Gradina Maicii Domnului, precum si biodiversitatea de aici, lipsa poluarii si a industriei fac sa rodeasca aceste masline exceptionale, de o marime impresionanta, carnoase, cu o culoare verzuie ce bate in auriu si o aroma bogata si fructata.

 

Masline Halkidiki Verzi Umplute cu Usturoi, EuDokimon.

 

Produs 100% Natural. Produs pasteurizat. 

 

Conditii de depozitare: A se depozita in loc uscat si racoros. A se pastra la frigider dupa desfacere.

 

Volum net: 345gr.

 

Origine: Sfantul Munte Athos, Grecia

Informații suplimentare
Greutate 1.00kg

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!