Masline verzi HALKIDIKIS umplute cu ardei gras.  Sfantul Munte Athos - 350 gr

Masline verzi HALKIDIKIS umplute cu ardei gras. Sfantul Munte Athos - 350 gr

0 opinii | Adaugă un comentariu
24,00 lei

Maslinele Halkidikis verzi umplute cu usturoi, EvDokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, sunt un produs 100% natural, o adevarata binecuvantare a solului pentru om.

Produs 100% Natural. Produs pasteurizat.

Cod produs: CMS10

Dimensiuni:
(L x W x H)
10.00cm x 20.00cm x 20.00cm
Descriere

Maslinele Halkidikis verzi umplute cu usturoi, EvDokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos, sunt un produs 100% natural, o adevarata binecuvantare a solului pentru om.

Maslinele sunt culese si selectate manual,  una cate una, apoi urmeaza o reteta de preparare proprie Sfantului Munte, dupa principii si traditii vechi, testate si folosite de sute de ani. În procesul de prelucrare al maslinelor se aplică metode exclusiv tradiționale, fără adaosul vreunui tip de conservanți sau a altor substante daunatoare. 

Sunt rodul unui mediu si climat ideale, fiind cultivate cu deosebita grija de catre calugarii de la Sfantul Munte Athos, in spiritul respectului pentru natura.

Calitatea excelentă și aroma delicioasă a măslinelor este rezultatul unei combinații de plantații de măsline strict selectate, in microclimatul ideal, recoltă atent selecționată și metode de producție care sunt în armonie cu natura.

Conditiile de clima si sol de la Sfantul Munte Athos, denumit si Gradina Maicii Domnului, precum si biodiversitatea de aici, lipsa poluarii si a industriei fac sa rodeasca aceste masline exceptionale, de o marime impresionanta, carnoase, cu o culoare verzuie ce bate in auriu si o aroma bogata si fructata.

 

Masline Halkidikis Verzi Umplute cu Ardei Gras, EuDokimon.

Produs 100% Natural. Produs pasteurizat. 

Conditii de depozitare: A se depozita in loc uscat si racoros. A se pastra la frigider dupa desfacere.

Volum net: 345gr.

Origine: Sfantul Munte Athos, Grecia

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.


Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei, spirulina si produsele de la Muntele Sfant se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj/email in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii sau ne poti suna la 0770732701 imediat dupa ce inregistrezi comanda.

Informații suplimentare
Greutate 1.00kg

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!