Unt de migdale grecesti 100% natural, 200g

0 opinii / Scrie o opinie

  • 44,00 lei

Perfect pentru o gustare bogata in proteine de care te poti bucura in orice moment al zilei.
 

Bineinteles, facut dintr-un singur ingredient: migdale grecesti din recolta de anul acesta,  proaspat scoase din coaja. 

Ambalaj: borcan de sticla, 200g net

Adauga in Wishlist
Descriere

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.

 

Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei, spirulina si produsele de la Muntele Sfant se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj/email in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii sau ne poti suna la 0770732701 imediat dupa ce inregistrezi comanda.

Informații suplimentare
Greutate 350,00g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Related products