Marmelada de Capsuni (fara zahar) -  Handmade - 270 gr

Marmelada de Capsuni (fara zahar) - Handmade - 270 gr

0 opinii | Adaugă un comentariu
29,00 lei

Cod produs: CSM1005

Categorii: Marmelada fara zahar Muntele Athos

Descriere

Origine: zona Sfintei Manastiri Vatopedi, Sfantul Munte Athos, Grecia - caracterizata prin puritatea mediului natural.

Marmelada de Capsuni  fara zahar EvDokimon este un produs natural, fabricat  manual (handmade), din fructe sortate si taiate cu mana dupa retetele stravechi din Sfantul Munte Athos.

Ingrediente: capsuni, suc concentrat de struguri, regulator de aciditate: acid citric. Continut de fructe de 50gr/ 100 gr gem.

Produs prin metode si procedee care exclud orice fel de preparare chimica, pesticide ori alte substante daunatoare.

Nu contine pectina. Fara conservanti. Nu contine coloranti si/sau potentatori de arome sau arome artificiale.

Fara adaos de zahar, contine numai zaharuri naturale rezultate din fructele implicate in procesul de productie. 

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.


Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei, spirulina si produsele de la Muntele Sfant se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj/email in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii sau ne poti suna la 0770732701 imediat dupa ce inregistrezi comanda.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!