Masline verzi HALKIDIKIS, 2 kg

12 opinii / Scrie o opinie

  • 54,00 lei

Proprietati

Verzi, tari si carnoase, maslinele Halkidikis sunt tinute in saramura 3-4 luni inainte sa ajunga in Camara Greceasca.  Asta pentru ca maslina proaspata e foarte amara si n-ar putea fi mancata imediat ce e culeasa din copac. De aceea se cresteaza si se tin in saramura (asa cum iti sunt si livrate). Amare nu-ti vor mai parea insa e posibil sa fie inca prea sarate pentru gustul tau. In acest caz, pastreaza-le si tu tot in apa.

Recolta: 2019/2020

Citeste mai jos De ce nu sunt toate la fel? si De ce variaza pretul de la an la an?

Adauga in Wishlist
Descriere

Ingrediente: masline verzi Halkidikis, apa, sare, ulei de floarea soarelui

Recolta: 2019/2020

Proprietati

Verzi, tari si carnoase, maslinele Halkidikis sunt tinute in saramura 3-4 luni inainte sa ajunga in Camara Greceasca.  Asta pentru ca maslina proaspata e foarte amara si n-ar putea fi mancata imediat ce e culeasa din copac. De aceea se cresteaza si se tin in saramura. Amare nu-ti vor mai parea insa e posibil sa fie inca prea sarate pentru gustul tau. In acest caz, pastreaza-le si tu tot in apa.

Gust autentic grecesc
Si aici ceea ce vei descoperi este gustul autentic grecesc. Le poti descoperi usor amarui pentru ca sunt proaspete. Da … desi sunt culese in octombrie anul trecut, sunt inca proaspete. Au nevoie de cel putin 2-3 luni la saramura inainte sa poata fi consumate. Pune un pic de ulei de masline extravirgin BIO, putin oregano, si vor deveni delicioase!

Continut
La fel ca maslinele Kalamon, iti sunt livrate in saramura proprie, formata din apa, sare, un mic pat de lamaie pe fund si cateva linguri de ulei de floarea soarelui. Ideal ar fi la pastrezi in saramura lor si sa-ti desarezi doar atat cat consumi intr-o zi sau doua. Bidonul contine 2 kg net masline si 1,4 kg saramura.

De ce nu sunt toate la fel?

Daca ai comandat de multe ori de la Camara Greceasca ai remarcat probabil ca nu toate maslinele sunt la fel. Chiar daca se numesc Halkidikis si au acelasi pret, fiind un produs natural, crud, isi are variatiile lui. Sigur ai remarcat ca intr-un mar nu toate merele sunt la fel. Promisiunea noastra catre tine este ca iti vom aduce mereu cea mai inalta calitate cu putinta. Cateodata, mai ales in primele luni ale noului an agricol, maslinele vor fi foarte mari. Apoi, pe masura ce ne apropiem de finalul sezonului, dimensiunile lor ar putea fi mai reduse. Calitatea, cantitatea totala si gustul autentic vor fi aceleasi. Insa marimea poate varia. In 2019 vei remarca ca maslinele sunt mai mici, mai „batucite” decat in 2018 si au un pret putin mai mare. Peste tot in regiunea noastra sunt la fel datorita conditiilor meteorologice ale acestui an. Vom continua sa le aducem pentru ca avem incredere in calitatile lor nutritive si in inteligenta clientilor nostri de a trece peste aspectul estetic. 

Cat priveste pretul, tot recolta e cea care il determina, iar recoltele care nu sunt "ajutate" de altceva in afara de apa, soare si Dumnezeu, sunt cateodata mai bogate si cateodata mai putin. In 2019 absorbim si noi o parte din cresterea pretului determinata de recolta slaba a anului trecut si cresterea Euro, trecand la taxa de transport unica. Te scutim astfel de plata suplimentara pentru fiecare kilogram, astfel incat ajungi cam la acelasi pret final. 

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.

 

Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei si spirulina se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare ne poti suna la 0770732701.

Informații suplimentare
Greutate 3,60g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

LIVRARE: Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc. De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc. Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii.

EXCEPTII DE LA REGULA: In august nu livram alte produse in afara de ulei. Comenzile plasate dupa 20 iulie si in luna august vor putea fi livrate integral in septembrie. ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND. Poate fi ridicat din zona Unirea, de la Libraria Bizantina (Bibescu Voda 20). Si in acest caz trebuie plasata comanda si iti confirmam noi ridicarea.

URGENTE: Daca ai nevoie urgenta de produse, te rugam sa ne dai un telefon si vom face tot posibilul sa te ajutam!

Related products