Masline STAFIDATES, 2.5 kg (recolta noua)

Masline STAFIDATES, 2.5 kg (recolta noua)

10 opinii | Adaugă un comentariu
100,00 lei

Maslinele Stafidates sunt cele mai putin sarate dintre toate soiurile. Vor fi mai apropiate ca si gust de cele cu care esti obisnuit. Numai ca ele sunt 100% naturale, fara coloranti artificiali sau alte „negreli”. Sunt alegerea celor care au o dieta saraca in sare si nu numai.

Colectia 2019.  Inca se pregatesc pe pat de sare si vor fi gata de livrare in perioada 1-10 iunie 2019. Pretul va fi actualizat pe 6 mai. 

Cod produs: CG10

Categorii: Masline naturale

Etichete: masline, masline halkidikis

Descriere

Ingrediente: masline Stafidates

Recolta: 2018/2019

Proprietati
Maslinele Stafidates sunt cele mai putin sarate dintre toate soiurile. Vor fi mai apropiate ca si gust de cele cu care esti obisnuit. Numai ca ele sunt 100% naturale, fara coloranti artificiali sau alte „negreli”. Sunt alegerea celor care au o dieta saraca in sare si nu numai.

Pastrare si servire
Le vei primi intr-un ambalaj vidat. Le poti pastra in borcane de sticla sau intr-o caserola, neaparat la frigider. Nu e necesar sa le pui in ulei. Daca le tii in ulei le vei schimba gustul. Cu siguranta sunt delicioase daca le „prepari” pentru musafiri si le stropesti cu uleiul nostru de masline BIO, iar apoi presari putin oregano. Insa nu e necesar sa le tii la frigider in acest amestec.

De ce nu sunt toate la fel si de ce variaza pretul?

Daca ai comandat de multe ori de la Camara Greceasca ai remarcat probabil ca nu toate maslinele sunt la fel. Chiar daca se numesc Stafidates si au acelasi pret, fiind un produs natural, crud, isi are variatiile lui. Sigur ai remarcat ca intr-un mar nu toate merele sunt la fel. Promisiunea noastra catre tine este ca iti vom aduce mereu cea mai inalta calitate cu putinta. Cateodata, mai ales in primele luni ale noului an agricol, maslinele vor fi foarte mari. Apoi, pe masura ce ne apropiem de finalul sezonului, dimensiunile lor ar putea fi mai reduse. Calitatea, cantitatea totala si gustul autentic vor fi aceleasi. Insa marimea poate varia. In 2019 vei remarca ca maslinele sunt mai mici, mai „batucite” decat in 2018 si au un pret putin mai mare. Peste tot in regiunea noastra sunt la fel datorita conditiilor meteorologice ale acestui an. Vom continua sa le aducem pentru ca avem incredere in calitatile lor nutritive si in inteligenta clientilor nostri de a trece peste aspectul estetic. 

Cat priveste pretul, tot recolta e cea care il determina, iar recoltele care nu sunt "ajutate" de altceva in afara de apa, soare si Dumnezeu, sunt cateodata mai bogate si cateodata mai putin. In 2019 absorbim si noi o parte din cresterea pretului determinata de recolta slaba a anului trecut si cresterea Euro, trecand la taxa de transport unica de 19 lei. Te scutim astfel de plata suplimentara pentru fiecare kilogram, astfel incat ajungi cam la acelasi pret final. 

Informații suplimentare
Greutate 2.50kg

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!

LIVRARE: Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc. De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc. Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii.

EXCEPTII DE LA REGULA: In august nu livram alte produse in afara de ulei. Comenzile plasate dupa 20 iulie si in luna august vor putea fi livrate integral in septembrie. ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND. Poate fi ridicat din zona Unirea, de la Libraria Bizantina (Bibescu Voda 20). Si in acest caz trebuie plasata comanda si iti confirmam noi ridicarea.

URGENTE: Daca ai nevoie urgenta de produse, te rugam sa ne dai un telefon si vom face tot posibilul sa te ajutam!

RELATED PRODUCTS