Miere poliflora, Sfantul Munte Athos – 900 g

Miere poliflora, Sfantul Munte Athos – 900 g

0 opinii | Adaugă un comentariu
112,00 lei

Mierea poliflora EvDokimon, 900 g, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos este o miere de nectar, culoare deschisa, cu o valorea nutritiva ridicata si cu proprietati antiseptice. 

Descriere

Gama de miere EvDokimon include diferite tipuri de miere, de la miere de mana pana la mierea de nectar si amestecuri, toate produse la Manastirea Vatopedi, sub indrumarea, experienta si dupa traditiile calugarilor de la Sfantul Munte Athos.

Un aspect foarte important al producerii mierii de cea mai inalta calitate, este zona de amplasare a stupilor, care in cazul mierii EvDokimon este binecuvantata peninsula a Sfantului Munte Athos, caracterizata printr-o bogata biodiversitate, puritatea mediului natural inconjurator si distanta foarte mare de zonele urbane, circulate si industrializate.

Toata varietatea de miere de la Sfanta Marea Manastire Vatopedi este produsa prin metode si procedee care exclud orice fel de preparare chimica, pesticide ori alte substante daunatoare, iar stupii sunt conceputi integral din materiale 100% naturale.

Miere poliflora, 900 g. 

Tip: miere de nectar

Gust: poliflora (musetel, galbenele, lavanda)

Culoare: deschisa

Aroma: multitudine de arome

Proprietati: valoare nutritiva ridicata, proprietati antibacteriene, antiseptice si cu efect sedativ.

Informații suplimentare
Greutate 2.00kg

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!
RELATED PRODUCTS