Oregano, 100g

Oregano, 100g

3 opinii | Adaugă un comentariu
18,00 lei

Proprietatile sale digestive, expectorante, antivirale si antioxidante au pus oregano sus pe lista plantelor medicinale. Dar nici in bucatarie nu e de ignorat! Foloseste-l in sosurile de rosii, in legume coapte sau prajite sau deasupra carnii prajite la gratar. Se combina la fel de bine cu branzeturi, salata, legume si masline, si da o aroma specific greceasca sosurilor pe baza de lamaie si ulei de masline.

 

Vei obtine o aroma si mai deosebita daca inainte de a-l adauga in mancare il vei freca putin intre degete.

 

Ambalaj: punga de hartie 100 gr.

Cod produs: CG8

Categorii: Migdale proaspete

Etichete: condimente, condimente Grecia, oregano

Descriere

Un poet drag noua spune ca parfumul degajat de oregano proaspat spalat ii dau un aer tanar, foarte suplu si puternic.. cred ca mirodeniile grecilor improspateaza, intineresc, patrund de arome alese toata fiinta. Noi spunem ca aroma de oregano iti va parfuma toata camara si orice preparat, garantat!

Informații suplimentare
Greutate 0.10kg

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!

LIVRARE: Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc. De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc. Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii.

EXCEPTII DE LA REGULA: In august nu livram alte produse in afara de ulei. Comenzile plasate dupa 20 iulie si in luna august vor putea fi livrate integral in septembrie. ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND. Poate fi ridicat din zona Unirea, de la Libraria Bizantina (Bibescu Voda 20). Si in acest caz trebuie plasata comanda si iti confirmam noi ridicarea.

URGENTE: Daca ai nevoie urgenta de produse, te rugam sa ne dai un telefon si vom face tot posibilul sa te ajutam!

RELATED PRODUCTS