Pachet Ola MIKRA Plus - Livrare gratuita

0 opinii / Scrie o opinie

  • 389,00 lei

Ola MIKRA Plus. Pachet pentru iubitorii de ulei si consumatorii moderati de masline. 

Ulei de masline extravirgin BIO Ev Gaia 5 l - recolta 2020

Masline Stafidates 500 gr

Masline Kalamon 500 gr

Masline verzi Halkidikis 500 gr

Migdale 500 gr

Oregano 50 g

Toate grecesti 100%, delicioase si sanatoase. Maslinele si migdalele sunt acelasi soi si calitate precum cele la ambalaj mai mare disponibile in Camara Greceasca.

Foloseste cuponul OLAMIKRA pentru LIVRARE GRATUITA. Desi nu pare ca se aplica, el functioneaza asa ca nu te sfii :) 

NB: Pentru ca migdalele din recolta 2020 sunt inca in stadiul de cules, vom putea livra acest pachet integral la inceputul lunii octombrie. Daca te grabesti, iti reecomandam pachetul PERI ELIAS Plus care poate fi livrat rapid. Detalii AICI.

Adauga in Wishlist
Descriere

Daca esti mare consumator de ulei si iti plac maslinele dar in cantitate mai mica, acest pachet este ideal pentru tine. 

Vei descoperi uleiul nostru extravirgin BIO Ev Gaia productia '19/'20, migdalele proaspat sparte, oregano imbietor si acelasi soi de masline precum cele la 2, respectiv 2,5 kg (putin mai mici ca si dimensiune dar la fel de hranitoare si gustoase).

 

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.

 

Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei si spirulina se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare ne poti suna la 0770732701.

Informații suplimentare
Greutate 10,00g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

LIVRARE: Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc. De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc. Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii.

EXCEPTII DE LA REGULA: In august nu livram alte produse in afara de ulei. Comenzile plasate dupa 20 iulie si in luna august vor putea fi livrate integral in septembrie. ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND. Poate fi ridicat din zona Unirea, de la Libraria Bizantina (Bibescu Voda 20). Si in acest caz trebuie plasata comanda si iti confirmam noi ridicarea.

URGENTE: Daca ai nevoie urgenta de produse, te rugam sa ne dai un telefon si vom face tot posibilul sa te ajutam!

Related products