Pachet Peri ELIAS Plus - Livrare gratuita

0 opinii / Scrie o opinie

  • 339,00 lei

Ulei de masline extravirgin BIO Ev Gaia, 5L

Masline Halkidikis, 500 g

Masline Kalamon, 500 g

Masline Stafidates, 500 g

Foloseste codul PERIELIAS pentru livrare gratuita!

Adauga in Wishlist
Descriere

Peri Elias Plus, sau in traducere libera "despre masline" este un pachet creat special pentru iubitorii de masline care inca nu ne cunosc produsele, pentru pasionatii de sanatate in cautare de gusturi premium, autentice si numai bun pentru cadouri intre prieteni gurmanzi! 

Vei descoperi uleiul nostru extravirgin BIO Ev Gaia productia '20 si acelasi soi de masline precum cele la 2, respectiv 2,5 kg (putin mai mici ca si dimensiune dar la fel de hranitoare si gustoase), tot din recolta noua.

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.

 

Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei si spirulina se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare ne poti suna la 0770732701.

Informații suplimentare
Greutate 8,00g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!
Related products