Perle din Ulei De Masline Extravirgin, 100 g

1 opinii / Scrie o opinie

Pret: 99,00 lei

Un produs unic si special, obtinut la rece, folosind agar-agar pentru incapsularea uleiului. Pot fi folosite pentru stilizarea preparatelor, de la salate, file de peste, tartar, caviar, pana la preparate calde (max. 60 grade Celsius).

 

Disponibile simple sau in combinatii delicioase cu ardei iute, lamaie, trufe, masline si spirulina.

Adauga in Wishlist
Descriere

Din 1999, de cand a inceput povestea livezii noastre, ne-am propus sa lasam imaginatia sa exploreze in fiecare zi mai mult. Pentru ca si livada in sine a fost un vis devenit realitate. Ne-am intrebat cum ar fi sa aducem in Romania un ulei de masline extravirgin BIO, pe care sa-l putem urmari la fiecare pas, de la ingrijirea copacilor si culesul maslinelor la imbuteliere, si am reusit. Acum ceva timp l-am urmarit pe chef-ul Adria Ferran obtinand caviar din ulei de masline. De atunci n-am avut liniste pana nu am gasit o modalitate mecanica de a replica procesul din gastronomia moleculara, intr-un mediu care sa nu dsitruga proprietatile extraordinare ale uleiul. Pana acum, cand suntem gata sa va prezentam perlele de ulei extravirgin Ev Gaia, obtinute la rece, folosind agar-agar pentru incapsularea uleiului.

Pot fi folosite pentru stilizarea preparatelor, de la salate, file de peste, caviar pana la preparate calde (max. 60 grade Celsius).

 

ambalaj: borcan de sticla, 100g

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.

 

Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei si spirulina se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare ne poti suna la 0770732701.

Informații suplimentare
Greutate 100,00g
Sortimente Perle de Ulei cu trufe, simplu, cu chilli, 

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

LIVRARE: Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc. De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc. Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii.

EXCEPTII DE LA REGULA: In august nu livram alte produse in afara de ulei. Comenzile plasate dupa 20 iulie si in luna august vor putea fi livrate integral in septembrie. ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND. Poate fi ridicat din zona Unirea, de la Libraria Bizantina (Bibescu Voda 20). Si in acest caz trebuie plasata comanda si iti confirmam noi ridicarea.

URGENTE: Daca ai nevoie urgenta de produse, te rugam sa ne dai un telefon si vom face tot posibilul sa te ajutam!

Related products