RETUR PRODUSE 

Echipa camaragreceasca.ro face toate eforturile pentru a se asigura ca produsele livrate si serviciile noastre sunt de cea mai inalta calitate. Selectam personal fiecare produs oferit in magazinul nostru online si facem tot posibilul pentru a asigura transportul in conditii optime. Totusi, daca exista probleme cu produsele comandate si doriti sa le returnati, puteti face asta. Conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

POT COMANDA FARA CONT?

Da. 

CARE SUNT MODALITATILE DE PLATA?

In momentul de fata plata comenzii se poate face prin ramburs, la primirea comenzii de la curier, cat si online, cu cardul.

CARE ESTE MODALITATEA DE LIVRARE?

Comenzile sunt livrate prin Same Day sau Cargus, la adresele de pe teritoriul Romaniei. Va rugam folositi ca si adresa de livrare pe cea la care puteti fi gasiti In intervalul 9-17. Curierul va va contacta telefonic pentru a anunta sosirea comenzii.

ESTE POSIBILA LIVRAREA IN AFARA ROMANIEI?

Da. Livram si in afara Romaniei insa e necesar sa confirmam telefonic acest aspect. Va rugam sa folositi numarul de telefon disponibil pe site pentru a ne contacta.

CAT COSTA TRANSPORTUL?

Taxa de transport este 23 lei pentru plata ramburs si gratuita pentru comenzile platite cu cardul sau care depasesc 500 lei.