Ce este Portofelul de Grecia?

Portofelul de Grecia este programul nostru de loialitate si modul nostru de a te rasplati pentru ca ai ales sa folosesti produse autentice si de un real folos pentru corpul si sufletul tau.

In Portofelul de Grecia vei putea strange drahme grecesti (normal :)) cu care vei putea cumpara produse pe care le cumparam noi din piata noastra (BIO sau cel putin naturala) din Salonic.

Ce sunt drahmele?

Drahma greceasca a fost moneda nationala in Grecia pana la 1 ianuarie 2001, cand am trecut la Euro. Cursul de atunci era 340,7 drahme = 1 Euro.

Cum castig drahme grecesti?

La fiecare cumparatura in valoare de peste 50 de lei vei putea pune deoparte un anumit numar de drahme in portofelul tau grecesc. Fiecare 50 lei = 340 drahme.

Trebuie sa am cont pe site pentru a strange drahme?

Da, este obligatoriu sa ai un cont deschis pe camaragreceasca.ro pentru a strange drahme.

Este sigur sa am cont pe site?

Absolut! Informatiile tale sunt in siguranta. In plus, nu va trebui sa completezi de fiecare data datele de livrare si vei gasi un istoric al comenzilor anterioare.

Cand pot sa folosesc drahmele?

Poti deschide Portofelul de Grecia oricand doresti si ai suficiente drahme in cont pentru ceea ce iti doresti. Produsele disponibile pentru a fi cumparate se gasesc in Categoria “Agora” de pe site.