Produse noi! Ceai de munte grecesc BIO & unt de arahide grecesti 100%
Meniu blog
Din Camara Greceasca

Produse noi! Ceai de munte grecesc BIO & unt de arahide grecesti 100%

 Andreea Eleni Halikias
 11-04-2021
 0 comentarii

Abia asteptam sa va dam aceste vesti extraordinare! :) Am gasit in sfarsit un ceai de munte organic pe care sa vi-l aducem, la fel de proaspat ca si celelalte partenere de Camara Greceasca :), in cantitate limitata dar calitate exceptionala. 

In greaca Sideritis înseamnă "unul care este facut din fier sau il contine" iar vechii greci stiau ca vindeca ranile provocate de armele de fier în timpul luptelor. Se inrudeste cu menta, cimbrul, salvia si lavanda, printre altele. Creste la o altitudine de peste 1000 de metri în mediu pur. Vine la pachet cu nenumarate beneficii pentru sanatate, avand proprietati antioxidante, antiinflamatorii si antimicrobiene in principal datorita flavonozilor si diterpenoizilor continuti. Ce sa va mai spunem altceva decat sa-l consumati cu sufletul linistit si mintea la vacanta ... in Grecia :), si cand sunteti bine, nu doar la raceala, gripa, inflamatii ale sinusurilor, alergii, probleme digestive, anxietate. Corpul va va multumi. 

Iar langa ceai, intins pe niste lipii grecesti, e de savurat untul de arahide dintr-un singur ingredient ... arahide. Si ele grecesti, curate si nemaipomenit de gustoase. Rezultatul este un produs dulceag, pur si #kidsafe. 

 


Articole relevante