Pusculita pentru Grecia

Ce este Pusculita pentru Grecia?


Pusculita pentru Grecia este programul nostru de loialitate si modul nostru de a te rasplati pentru ca ai ales sa folosesti produse autentice si de un real folos pentru corpul si sufletul tau.

In Pusculita pentru Grecia vei putea strange drahme grecesti (normal :)) cu care vei putea cumpara produse precum unturi de migdale, arahide, uleiul nostru de masline extarvirgin BIO, smochine uscate la soare sau masline in cantitati mai mici decat cele disponibile pe site.

Ce sunt drahmele mai exact?

Drahma greceasca a fost moneda nationala in Grecia pana la 1 ianuarie 2001, cand am trecut la Euro. Cursul de atunci era 340,7 drahme = 1 Euro.

 

Cum castig drahme grecesti?

La fiecare cumparatura (inclusiv taxa de transport) in valoare de peste 50 de lei vei putea pune deoparte un anumit numar de drahme in portofelul tau grecesc. Fiecare 50 lei = 340 drahme.

In plus,

➡️ fiecare recenzie de produs = 1000 drahme

➡️ recenzie a CamaraGreceasca.ro pe Google sau Facebook* = 1000 drahme

➡️ abonarea la micro-newsletter pe WhatsApp* = 500 drahme

➡️ abonarea la Revista noastra digitala. Pauza de masa* = 1000 drahme

*trimite un email/mesaj la salut@camaragreceasca.ro/ 0770732701 dupa ce ai facut acesti pasi pentru a ne asigura ca drahmele au fost adaugate. 

De unde aleg produsele?

Catalogul e disponibil AICI. Cand esti logat in contul tau de client vei gasi si o sectiune speciala numita AGORA direct in shopul online, astfel incat sa poti adauga produsele in cos.

intra in agora
Uite cum functioneaza
1. Te loghezi contul tău
2. Verifici secțiunea Drahme;
Pui in cos produsele pe care le dorești
3. Alegi sa le plătești cu drahme pe cele eligibile (parte din procesul normal de plasare a comenzii)
4. Te bucuri de ele!
Găsești AICI un mic video care explica procesul pas cu pas.

Intrebari

1. Trebuie sa am cont pe site pentru a strange drahme?

Da, este obligatoriu sa ai un cont deschis pe camaragreceasca.ro pentru a strange drahme.

 

2. Este sigur sa am cont pe site?

Absolut! Informatiile tale sunt in siguranta. Datele cardului nu sunt solicitate și nici stocate. In plus, nu va trebui sa completezi de fiecare data datele de livrare, vei gasi un istoric al comenzilor anterioare și … ai acces la toate resursele gratuite dedicate clienților noștri (eBook-uri, revista digitala Pauza de Masa, detalii despre micro-newsletterul de pe WhatsApp și multe altele)

 

3. Cand pot sa folosesc drahmele?

Poti deschide Pusculita pentru Grecia oricand doresti si ai suficiente drahme in cont pentru ceea ce iti doresti. Produsele disponibile pentru a fi cumparate se vor gasi in catalogul “Agora” pe care îl găsești mai sus.

 

4. Pot folosi drahme parțial când pun o comanda?

Un produs din Agora poate fi cumpărat doar integral cu drahme. Trebuie sa ai in cont suficient de multe pentru a acoperi costul intreg al acestor produse. Vei găsi aceste informații atunci când pui o comanda. Dacă vrei sa vezi cum arata un astfel de proces, click aici pentru un mic video demonstrativ.

 

5. Pot folosi drahmele pentru livrare gratuită?

Da! Este una dintre cele mai ușoare metode de a obține livrare gratuită în cazul în care comanda ta nu depășește 500 lei și nu ai ales unul din pachetele noastre speciale cu transport gratuit. 

 

6. Ce se întâmplă dacă nu s-au adăugat toate drahmele aferente comenzilor mele?

Am făcut tot posibilul sa adăugăm drahmele aferente fiecărei comenzi pe care ai plasat-o fiind logat în cont. Vei găsi un status precis (comanda, data și numărul de drahme aferent) în contul tău, secțiunea Drahme.  Dacă pui o comanda fără sa fii logat, ele nu se adaugă automat. Putem redresa situația dacă ne trimiți un email pe comanda@camaragreceasca.ro și ne spui numărul comenzii care nu s-a inregistrat. 

7. Am lasat o recenzie pe Facebook si nu s-au inregistrat drahmele. Ce pot sa fac?

In primul rand, multumim pentru recenzie! :) Trimite-ne un email pe comanda@camaragreceasca.ro sau un mesaj pe WhatsApp la 0770732701. Valabil pentru orice alta situatie in care nu ai fost rasplatit cu drahme desi ar fi trebuit :) 

Promisiunea noastra

Promisiunea noastra pentru toti clientii Camara Greceasca este prospetimea si calitatea superioara a produselor, data atat de proprietatile lor incredibile cat si de faptul ca aceastea sunt imbuteliate chiar inainte ca noi sa refacem stocul.

Oricand plasati o comanda, sa fiti siguri ca acesta e drumul cel mai scurt intre Grecia si camara dumneavoastra greceasca. Cateodata vom ajunge mai devreme decat am estimat, alteori mai tarziu. Speram sa nu va suparam. O facem doar impinsi de imprejurari si din aceeasi dorinta de a nu sacrifica prospetimea

descopera produsele din livada

Semnat,

teologul, avocatul si scriitorul :)