Pusculita pentru Grecia

Ce este Pusculita pentru Grecia?


Pusculita pentru Grecia este programul nostru de loialitate si modul nostru de a te rasplati pentru ca ai ales sa folosesti produse autentice si de un real folos pentru corpul si sufletul tau.

In Pusculita pentru Grecia vei putea strange drahme grecesti (normal :)) cu care vei putea cumpara produse precum unturi de migdale, arahide, alune de padure sau sapun de casa facut cu uleiul nostru de masline extarvirgin BIO, smochine uscate la soare sau masline in cantitati mai mici decat cele disponibile pe site.

 

Ce sunt drahmele?

Drahma greceasca a fost moneda nationala in Grecia pana la 1 ianuarie 2001, cand am trecut la Euro. Cursul de atunci era 340,7 drahme = 1 Euro.

 

Cum castig drahme grecesti?

La fiecare cumparatura (inclusiv taxa de transport) in valoare de peste 50 de lei vei putea pune deoparte un anumit numar de drahme in portofelul tau grecesc. Fiecare 50 lei = 340 drahme. Pentru fiecare recenzie primesti 1000 drahme. 

 

De unde aleg produsele?

Catalogul e disponibil AICI. Produsele vor fi disponibile in functie de sezon si ne straduim sa fie cat mai variate.

intra in agora
Uite cum functioneaza
1. Deschizi catalogul
2. Alegi produsele
3. Le notezi in sectiunea Comentarii atunci cand plasezi o comanda.
4. Te bucuri de ele!

Intrebari

ATENTIE: Este necesar sa fii logat in contul tau inainte de a plasa recenzia. In caz contrar, nu vom putea aplica drahmele cadou.

Daca nu s-au adaugat automat sau crezi ca ar trebui sa ai mai multe drahme decat sunt disponibile in cont, da-ne de veste pe comanda@camaragreceasca.ro.

Trebuie sa am cont pe site pentru a strange drahme?

Da, este obligatoriu sa ai un cont deschis pe camaragreceasca.ro pentru a strange drahme.

Este sigur sa am cont pe site?

Absolut! Informatiile tale sunt in siguranta. In plus, nu va trebui sa completezi de fiecare data datele de livrare si vei gasi un istoric al comenzilor anterioare.

Cand pot sa folosesc drahmele?

Poti deschide Pusculita pentru Grecia oricand doresti si ai suficiente drahme in cont pentru ceea ce iti doresti. Produsele disponibile pentru a fi cumparate se vor gasi in Categoria “Agora” de pe site.

ATENTIE: Nu poti cumpara un produs din Agora doar partial cu drahme. Trebuie sa ai in cont suficient de multe pentru a acoperi costul intreg al acestor produse.

Promisiunea noastra

Promisiunea noastra pentru toti clientii Camara Greceasca este prospetimea si calitatea superioara a produselor, data atat de proprietatile lor incredibile cat si de faptul ca aceastea sunt imbuteliate chiar inainte ca noi sa refacem stocul.

Oricand plasati o comanda, sa fiti siguri ca acesta e drumul cel mai scurt intre Grecia si camara dumneavoastra greceasca. Cateodata vom ajunge mai devreme decat am estimat, alteori mai tarziu. Speram sa nu va suparam. O facem doar impinsi de imprejurari si din aceeasi dorinta de a nu sacrifica prospetimea

descopera produsele din livada

Semnat,

teologul, avocatul si scriitorul :)