Recolta 2020 - smochine & migdale
Meniu blog
Din Camara Greceasca

Recolta 2020 - smochine & migdale

 Andreea Eleni Halikias
 12-08-2020
 0 comentarii

Acum mai bine de 5 ani, cand am decis sa deschidem Camara Greceasca am ales sa o facem mai degraba in ciuda modului de lucru traditional a unui astfel de business. Stiam ca in fiecare an si pentru fiecare produs totul poate fi diferit. Ca orice producator local care alege sa nu controleze recolta cu substante chimice, stiam ca vor fi ani in care putem culege "la timp" si ani in care natura ne va da planurile peste cap, ani in care maslinele pot fi consumate dupa 4 luni de saramura si ani in care nici 6 luni nu sunt de ajuns, ani in care productia ne ajunge pentru toate comenzile si ani in care se termina dupa cateva luni. Ne-am zis "Cu Dumnezeu inainte" si am inceput. Suntem incredibil de fericiti sa vedem cat de multi oameni extraordinari s-au adunat in jurul nostru si cat de natural s-au inteles toate aceste variatii, cu cata rabdare si bunavointa suntem intampinati la fiecare inceput de luna, cand venim in Romania pentru a livra comenzile. 

Dintre produsele noastre, migdalele si smochinele sunt primele la cules, anul acesta dupa 20 august. In septembrie se pregatesc iar noi, cel mai probabil in octombrie le putem aduce in Romania. 

Promisiunea noastra ramane valabila: oricand plasati o comanda, sa fiti siguri ca acesta e drumul cel mai scurt intre Grecia si camara voastra greceasca. 


Produse recomandate
Articole relevante