Spirulina BIO

Spirulina BIO

0 opinii | Adaugă un comentariu

Produs 100% natural, organic, crescut sub soarele Greciei, in apa proaspata a izvoarelor calde din Nigrita.

Cod produs: CG4

Categorii: Spirulina

Etichete: bio, spirulina

Descriere

Spirulina este o micro-algă de apă dulce, de culoare verde-albastră, care face parte din familia cianobacteriilor. Contine vitamine, aminoacizi si minerale usor si natural asimilate de catre organismul uman.

Cand vei afla povestea spirulinei, cum am gasit-o si cine o face, o sa ramai suprins. Noi sigur am fost! Nu ne-am asteptat sa gasim cea mai potrivita zona pentru producerea spirulinei si cel mai curat produs chiar langa livada noastra! Am fost contrariati sa aflam ca nu toate produsele care exista pe piata sub numele de spirulina contin, de fapt, spirulina, in procent mai mare de 20-30% (!) si am fost bucurosi sa descoperim un producator cu multiple brevete de inventie pe serele lui, create din dorinta de a obtine un produs numit „spirulina” care sa contina peste 99% spirulina si nu alte alge verzi.

Produs 100% natural, certificat organic (BIO). Crescut sub soarele Greciei, in apa proaspata ale izvoarelor calde din Nigrita, fara pesticide. Noi spunem ca e cel mai pur din cate am gasit si ne bucuram mai ales ca e aproape de noi. Stiti vorba aceea ... "eat locally"? Pentru un motiv produsele crescute in zona noastra geografica sunt cele mai potrivite pentru noi. Disponibil sub forma de pudra sau tablete. Ideal ar fi ca tabletele sa fie dizolvate sublingual, iar pudra, pusa intr-un smoothie (in combinatie cu banane si cacao isi mai pierde din gustul puternic).

Valori nutritionale per 3gr (doza zilnica recomandata)

Proteine 1.9 gr

Grasimi 0.2 gr

Carbohidrati 0.67 gr

Fier 4 mg 

Sodiu 50 mg

Saruri minerale 9,8% Ca, K, Na, P, Fe, Mg, Zn, Mn, Cu, etc

Vitamine: BetaCaroten (pro-vitamina A), B1, B2, B3, B6, B12, D, E, K, acid folic, biotina, acid pantothenic

Gasiti informatii despre spirulina pe site-ul orficial al producatorului: www.spirulina.gr

Informații suplimentare
Greutate 1.00kg
Optiuni cantitate pudra 100g tablete 180 g

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!

LIVRARE: Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc. De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc. Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii.

EXCEPTII DE LA REGULA: In august nu livram alte produse in afara de ulei. Comenzile plasate dupa 20 iulie si in luna august vor putea fi livrate integral in septembrie. ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND. Poate fi ridicat din zona Unirea, de la Libraria Bizantina (Bibescu Voda 20). Si in acest caz trebuie plasata comanda si iti confirmam noi ridicarea.

URGENTE: Daca ai nevoie urgenta de produse, te rugam sa ne dai un telefon si vom face tot posibilul sa te ajutam!