Transport gratuit in 3 feluri la comenzile pe camaragreceasca.ro
Meniu blog
Din Camara Greceasca

Transport gratuit in 3 feluri la comenzile pe camaragreceasca.ro

 Camara Greceasca
 11-07-2021
 0 comentarii

Γεια σου! 

Nu-i așa ca te bucuri atunci când găsești produsele tale preferate la o oferta specială :)? Așa ne-am gândit și noi. Așa ca astăzi iți spunem cum beneficiezi de livrare gratuită si de prețuri mai bune atunci când pui o comanda pe camaragreceasca.ro.

1.Alegi unul dintre pachetele speciale cu livrare gratuita

Combinații faine de produse autentice care vin la pachet nu doar transport gratuit dar și cu un preț mai bun. Toate contin uleiul nostru de masline extravirgin BIO si o varietate de masline naturale, condimente si migdale. 

2.Folosesti drahmele din Pusculita pentru Grecia.

Pusculita pentru Grecia este programul nostru de loialitate de care te bucuri automat atunci cand iti creezi un cont de client pe site-ul nostru. In Pusculita poți acumula drahme grecesti (normal :)) cu care vei putea cumpara produsele disponibile în catalogul special sau poți opta pentru transport gratuit la o comanda. Detalii aici sau direct in contul tau (sectiunea Drahme).

Daca ai mai comandat de la noi sigur ai inregistrat si un cont. Dureaza doar 2 minute sa-ti schimbi parola daca nu te mai poti loga. Pentru ca drahmele sa se inregistreze corect, e necesar sa fii mereu logat in contul tau atunci cand pui o comanda. 

3.Faci un mic grup la birou sau cu prietenii tai si comandati peste 500 lei.

Cateodata nu-ti lipseste decat un unt de migdale sau arahide grecesti  sau un plic de ceai de munte organic. Orice ar fi, comenzile peste 500 de lei beneficiaza de transport gratuit oricand. 

Despre livrare:

Perioada de livrare este de 3-4 zile lucratoare, uneori mai repede. Zilele in care se pregatesc coletele sunt luni-joi in intervalul 09:00 - 12:00. Asadar comenzile primite joi - duminica se trimit lunea urmatoare. 

Cu drag & bucurie!

Eleni & Mihalis

 

 

PS: Uleiul de măsline extravirgin BIO listat pe site și în toate pachetele speciale este din recolta noua, proaspăt îmbuteliat. Din livada familiei noastre pentru ca familia ta sa se bucure in siguranta de toate beneficiile adevaratului ulei de masline. 


Produse recomandate
Articole relevante