Atelier de gatit mediteranean. Ed I. Bucuresti
Meniu blog
Retete cu ulei de masline

Atelier de gatit mediteranean. Ed I. Bucuresti

 Andreea Eleni Halikias
 24-04-2019
 0 comentarii

Anul acesta ne-am propus sa aratam ca un #uleidemaslinesenzational este versatil si se poate folosi in orice tip de preparat, de la aperitiv la desert. Si uite asa, am pornit impreuna cu Alina si Marius de la Delicii.com in aceasta aventura, sub forma unui atelier de gatit mediteranean, unde vedeta a fost nimeni altul decat uleiul nostru de masline extravirgin bio. 

Cel mai mult ne-a bucurat intalnirea cu noii nostri prieteni, participantii, care au venit cu inima si mintea deschise sa inteleaga ce inseamna de fapt uleiul de masline extravirgin organic, la ce trebuie sa fie atenti atunci cand il aleg, de ce pretul, aciditatea si raportul grasimilor sunt ultimii indicator ai calitatii si care sunt adevaratele indicii pe care sa le caute. Nu in ultimul rand am vorbit despre de ce sa nu ne fie frica sa gatim cu uleiul de masline si chiar asta am facut. Cu ajutorul Alinei care a fost o gazda exceptionala, alaturi de Thermomix. 

Am facut asa:

  • Dip cu ulei de masline (sau cum sa ne impresionam invitatii de la prima degustare)
  • Feta la cuptor (nu poti sa dai gres cu aceasta reteta)
  • Bundt cake cu portocale (pentru ca deserturile cu ulei de masline sunt senzationale)

Am fost coplesiti de-a dreptul de atentia si feedback-ul pozitiv asa ca stim sigur ca e doar primul atelier de acest fel. 

 


Produse recomandate
Articole relevante