Ulei Masline Extravirgin, BIO 500 ml - presat la rece, productia '20, aciditate 0,3

7 opinii / Scrie o opinie

  • 55,00 lei

Productia: decembrie 2019 - ianuarie 2020 | termen de valabilitate: 30.06.2021 |  aciditate 0,3

Transport gratuit: foloseste codul iunie20

In Camara Greceasca gasesti ulei de masline extravirgin BIO pe care il producem chiar noi, din maslinele livezii noastre de langa Salonic, pentru ca tu sa te poti bucura de TOATE beneficiile unui produs premium, autentic.

Ev Gaia este singurul tip de ulei pe care il producem, unic datorita „amestecului” dintre varietatile de masline Koroneiki, Petroelia, Halkidikis si Megaron, precum si caracteristicilor microclimatului si a pamantului din zona Skistolithos, in apropierea Salonicului, unde se gaseste livada noastra.

Gasesti mai jos certificatele lui ⤵️

 

Masurare aciditate & Certificare extravirgin 

Adauga in Wishlist
Descriere

Pentru ca maslinii nostri se afla intr-o zona de munte, maslinele se culeg complet parguite iar uleiul extravirgin presat la rece bio rezultat este un ulei auriu si dulceag, care nu arde foarte tare. Delicios in orice preparat, preferat chiar si de cei carora nu le place gustul intens al altor uleiuri de masline.

Este un ulei de masline extravirgin BIO unic datorita „amestecului” dintre varietatile de masline Koroneiki, Petroelia, Halkidikis si Megaron, precum si caracteristicilor microclimatului si a pamantului din zona Skistolithos, in apropierea Salonicului, unde se gaseste livada noastra. In plus, nu-l scapam din ochi. Noi culegem maslinele, noi le ducem la presa si tot noi il imbuteliem, din 1999. Din 2014 il aducem si in Romania. Daca vrei sa afli mai mult despre noi, click aici sau urmareste videoclipul de mai jos.

De ce cauti un ulei extravirgin si BIO?Pentru ca nu orice ulei de masline e si sanatos. Unele sunt rafinate, altele indoite cu diverse solutii.
Stiai ca uleiul de masline e unul dintre cele mai contrafacute produs din lume?
Sa verifici intotdeauna sursa lui si certificatele de origine!

Aciditate: 0,3


Informatii nutritionale/100 g         (108,7 ml)
Calorii … … … … … … … …. … …  899
Proteine … … …  … … ….. … … .. …    0
Grasimi … … … … … …  … … … … 100
Grasimi mononesaturate … …. … … ... 80
Grasimi polinesaturate … … … … … … 6
Colesterol … … …. …. …. ….. …. ….    0

 

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.

 

Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei si spirulina se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare ne poti suna la 0770732701.

Informații suplimentare
Greutate 1,00g

Scrie o opinie

Nota: Codul HTML este citit ca si text!

LIVRARE: Comenzile plasate pe parcursul lunii in curs sunt livrate in primele 7-10 zile ale lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate la sfarsitul lunii, daca produsele comandate se afla pe stoc. De exemplu: comanda plasata in intervalul 1-30 aprilie va fi livrata in perioada 1-10 mai. Comanda plasata in intervalul 1-10 aprilie ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc. Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii.

EXCEPTII DE LA REGULA: In august nu livram alte produse in afara de ulei. Comenzile plasate dupa 20 iulie si in luna august vor putea fi livrate integral in septembrie. ULEIUL DE MASLINE ESTE DISPONIBIL ORICAND. Poate fi ridicat din zona Unirea, de la Libraria Bizantina (Bibescu Voda 20). Si in acest caz trebuie plasata comanda si iti confirmam noi ridicarea.

URGENTE: Daca ai nevoie urgenta de produse, te rugam sa ne dai un telefon si vom face tot posibilul sa te ajutam!

Related products