Unguent galbenele

Unguent galbenele

0 opinii | Adaugă un comentariu
105,01 lei

Cod produs: CSM25

Categorii: Cosmetice Muntele Athos

Descriere

Unguentul de galbenele, Dokimon, de la Manastirea Vatopedi, Sfantul Munte Athos ajuta in tratarea arsurilor si a ranilor superficiale. 

Remedii naturiste, 50 ml. 

Contine extracte si uleiuri esentiale din plante provenite din cultura ecologica a Sfintei Manastiri Vatopedi din Sfantul Munte Athos. 

Extractul de galbenele are proprietati antiinflamatoare, antispastice, antiseptice si are efect imediat de ameliorare a diferitelor afectiuni ale pielii.

Unguentul de galbenele Dokimon ajuta in tratarea arsurilor si a ranilor superficiale cat si a altor afectiuni ale pielii cum ar fi: eruptii cutanate, iritatii, abraziuni ale pielii si ajuta la regenerarea epidermei. 

 

Ingrediente:

(INCI) Olea europaea Fruit Oil, Cera Alba, Calendula officinalis Flower Extract, Tocopheryl Acetate. 

Instructiuni:

Aplicati Unguentul de galbenele, Dokimon de 2-3 ori pe zi pe zona afectata. Numai pentru uz extern.

Maslinele Halkidikis, Kalamon, Stafidates, migdalele si produsele din Agora (pentru clientii care folosesc Pusculita pentru Grecia) trebuie comandate pe parcursul lunii in curs si vor fi livrate in perioada 1-10 a lunii urmatoare. Comenzile plasate in intervalul 1-10 ale lunii in curs ar putea fi livrate rapid, in limita stocului.

De exemplu:

*inregistrezi o comanada care contine masline si migdale in intervalul 1-30 aprilie. Aceeasta va fi livrata cu siguranta in perioada 1-10 mai (bineinteles, in conditii normale de vreme si de circulatie normala a marfurilor)

*inregistrezi o comanada in intervalul 1-10 mai. Aceasta ar putea fi livrata imediat daca produsele comandate se afla pe stoc . Daca nu, cu siguranta la urmatorul ciclu de transport, in 1-10 iunie.


Uleiul de masline extravirgin BIO, perlele de ulei, spirulina si produsele de la Muntele Sfant se livreaza rapid pe tot parcursul lunii.

Pentru confirmarea perioadei de livrare vei primi un mesaj/email in 24-48 de ore dupa plasarea comenzii sau ne poti suna la 0770732701 imediat dupa ce inregistrezi comanda.

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *
Logati-va in cont pentru a primi Drahme la recenzii!